Datum: 5. 10. 2023.

PROMJENE U ORGANIZACIJSKOJ STRUKTURI DRUŠTVA SKUPINE ISTRABENZ PLINI U HRVATSKOJ

Ovih dana je Skupina Istrabenz plini uspješno završila proces integracije poduzeća GTG plin Karlovac u poduzeće Istrabenz plini Bakar.

 

Skupina Istrabenz plini je tijekom proteklih godinu i pol u Hrvatskoj poslovala s dva poduzeća - Istrabenz plini Bakar i GTG plin Karlovac. U želji za još većom agilnošću na tržištu, Skupina je odlučila spojiti dva dosadašnja aktivna poduzeća u jedno poduzeće - Istrabenz plini Bakar.

 

Poduzeće GTG plin Karlovac će se s današnjim danom restrukturirati i preimenovati u društvo Istrabenz plini Bakar te će nastaviti s radom u svom dosadašnjem sjedištu u Karlovcu kao proizvodno-distribucijska jedinica društva Istrabenz plini Bakar.

Kao Istrabenz plini Bakar prisutni smo na hrvatskom tržištu od 2004. te i nadalje ostajemo nositelj plinske djelatnosti u Hrvatskoj.

 

Društvo Istrabenz plini Bakar vodit će nova uprava koja će biti predana visokim standardima osiguranja sigurnosti, pouzdane opskrbe kupaca, kvalitetnih proizvoda i  koja će odnose s poslovnim partnerima  održavati na najviši razini:

Direktor: Igor Konrad

Prokurist: Željko Bjelan
Prokurist: Dragan Čičak

 

Ova novost ne utječe i ne donosi promjene za kupce, poslovne partnere i zaposlene obiju dosadašnjih poduzeća. "Ojačano" društvo Istrabenz plini Bakar nastavit će pružati pouzdanu i kvalitetnu opskrbu svojim kupcima industrijskim i medicinskim  plinovima te ukapljenim naftnim plinom  i kao takva će pratiti viziju rasta i razvoja poslovanja Skupine Istrabenz plini u Hrvatskoj.

 

 


 

 

Društvo Istrabenz plini d.o.o. Bakar jedno  je od vodećih društava u Hrvatskoj koje se bavi plinskom djelatnošću. Izraslo je na temeljima plinske djelatnosti društva koje je kroz povijest nosilo ime Kisikana Bakar i Montkemija d.o.o.. Istrabenz plini, d.o.o. iz  Bakra dio je Skupine Istrabenz plini d.o.o. sa sjedištem u Kopru (SLO).  Dio Skupine su također i društva Plinarna Maribor, d.d. (SLO),  Istrabenz plini d.o.o. Beograda (SRB) i Istrabenz plini d.o.o. Breza (BiH). Društva Skupine Istrabenz plini  u vlasništvu su talijanske grupacije SIAD, S.p.A. 

Poslanje društva Istrabenz plini d.o.o. Bakar je zadovoljiti potrebe korisnika plinova i usluga na siguran, pouzdan i tehnološko najmoderniji način, a njegova vizija je postati i ostati vodeće društvo u plinskoj djelatnosti u Hrvatskoj te proširenje poslovanja u inozemstvo.

 

Najjače pogonsko gorivo našega napretka je briga za zadovoljstvo naših kupaca i zaposlenika.

Pri razvoju plinske djelatnosti težimo prema stručnosti i kvaliteti. Brinemo o kvaliteti, sigurnosti i zdravlju ljudi te zaštiti okoliša.

 

Isto smo postigli uvođenjem i održavanjem:

  • sustava kvalitete prema standardu ISO 9001:2015

Politika kvalitete

 

 

ETIČKI KODEKS SIAD GRUPE:

 

Rast i uspjeh naše tvrtke i Skupine Istrabenz plini temelje se na načelima i vrijednostima SIAD Grupe kojoj pripadaju. Naše vrijednosti temelje se na poštenju i otvorenosti i obvezuju nas na dosljedno poštivanje zakonskih zahtjeva i poštivanje zaposlenika, kupaca, dobavljača i ostalih dionika, kao i na provođenje poštene konkurencije. Naša najveća pažnja posvećuje se kvaliteti, sigurnosti, zaštiti okoliša i društvenoj odgovornosti u skladu s poslovnim identitetom.

Etički kodeks formalno sažima vrijednosti SIAD Grupe - definira radnje koje smo dužni poštivati ​​kako bi se naš rad obavljao ispravno i dosljedno. Pridržavanje ovog kodeksa presudno je za potvrđivanje integriteta i ugleda SIAD Grupe.

Etički kodeks SIAD Grupe objavljen je u cijelosti u nastavku u priloženoj datoteci.

Etički kodeks